Sunday, June 20, 2010

to do list 2 minggu :s



my to do list :

  1. ambik sijil MUET kat politeknik, haa tapi tak tahu nak ambik kat siapa! :0
  2. medical check up, hadoi kene bersihkan air kencing dulu karang sangkut mana-mana, HAHA eh korang ingat aku bodoh ke nak ambik dadah haa??
  3. nak print pelbagai-magai borang dalam web U tu..
  4. dah print mestilah kene isi pulak kan takkan print sahaja kot, korang pandai buat lawak mehh!
  5. kene ambik sign penghulu or whatever..
  6. kene cari penjamin, wooh budget aku nak beli kereta ke ada gerento bagai?
  7. nak beli toiletries ( barang kegunaan harian )
  8. nak ambik bantal busuk yang tertinggal kat rumah along! HADOI dah bapa minggu tido tak lena!
  9. nak beli baju sekolah, kain pengawas, kasut sarung, sumpah macam *****. nasib baik keluar nanti ada habuan! grrrr
  10. nak format laptop yang dah lembab macam susu ni.


nak apa lagi? haa nak penyepak? ini semua aku kene buat dalam masa dua minggu okay! jangan nak mengacau aku, HAHA aku BUSYYYY mengalahkan perdana menteri!



boleh demam aku macam nih!
okay..Assalamualaikum!



******** maknanya takde apa-apa

2 comments:

nnadhirah said...

selamat membusykn diri yea cik nurul. heee. dan selamat belajar semula. chaiyok2. ;))

nrlhdallddn said...

tenkiu nadh! chaiyok2!