Friday, June 18, 2010

UPU result



nah ambik nombor i.c aku ni boleh tak tolong cek kan status aku ni..
880812-**-****...
yang bintang-bintang tu buat la sudoku ke apa-apa bagi dapat..haha
cek kat sini..
https://online.mohe.gov.my/upu/online1011/semak_results/index2.php
haa cek kat situ..tolong cek kan boleh tak sebab aku confused sangat ni..
rasanya hari tu apply tak hantar pun sijil-sijil tu..
muet pun tak ambik lagi kat politeknik..
so macam mana bolehhhhhhhh...


haish pening-pening!
nak buat macam dia ni jugak la..
kat entry dia yang ni http://fitrihadi.com/2010/06/keputusan-kemasukan-pengajian-ijazah/
credit untuk fitrihadidotcom!

so kalau aku pergi, jumpa aku kat mana-mana universiti, tegur la eh..
aku nak tegur orang? haa memang malas la den...hahaha
den kan pemalu!




haa belum apa-apa dah berangan konvokesyen tu, berangan la ko minahhhhhh!!!



*encik boifie belum tahu ni, macam mana la agak nye ye?



8 comments:

Fitrihadi.com said...

kalau sama univ, sure aku tegur punya..don't worry hehe

nrlhdallddn said...

haha tp lepas aku denga ko ckp bkn utp atau utem, ak dah sure kita tak sama, haha

Fitrihadi.com said...

alaa baru plan nak sakat ko..adoiii

nrlhdallddn said...

hahahahaha tak dapat la ko!

polstra said...

en.kae mestilah suka! teheee.

Kuwe said...

dapat mana ni? setail fitri jugak ni main sorok sorok.

nrlhdallddn said...

polstra ; op kos la sukaaaaa, en.kae sukeeeee sgt! haha

nrlhdallddn said...

kuwe ; ghashiiaaaa laaa, ko kne tnye fit! haha