Saturday, August 28, 2010

terima kasih semua :) terima kasih Ya Allah!



rasa bahagia sangat sekarang..yela bila dikelilingi orang yang sayang pada kita..
terasa semua lengkap dalam hidup ni..
keluarga yang sangat caring, kekasih yang baik hati..
semua tu takkan aku sia-siakan sebab kalau diorang takde, memang aku takkan berjaya sampai tahap macam ni..cewahhh! ko baru semester satu laaa jangan nak gedik sangat!


dan yang paling penting sekarang..
aku nak panjatkan syukur yang tak terhingga pada Allah swt ( ceh dah macam dapat anugerah penyanyi wanita harapan je nih )..


bersyukur sangat-sangat sebab tadi time buka laman web SPA tu memang jantung berdegup laju macam ferrari atas highway, tidak pun BMW 5 series..
itu pun lepas housemate cakap dah boleh check kan..gulp~~
then....masuk lah ic kan...


yahoo! sukacita dimaklumkan Nurulhuda Binti Alladdin nombor kad pengenalan 880812******, bahawa saudara/saudari akan ditawarkan Biasiswa Persekutuan di bawah Program Ijazah Dalam Negara 2010 untuk mengikuti pengajian seperti di atas.


gosok-gosok mata, gigi dan telinga jap! betul ke nih? haha aku tak mimpi rupanya..


YEBBAAAA! ini memang sangat bahagia okay!!!! bahagia tahap gaban hanjing belakang rumah makcik kau!
omaigod omaigod! Ya Allah Ya Tuhanku aku bersyukur sangat alhamdulillah..


next week balik nak cium mak abah semua nak cakap terima kasih sangat sebab banyak doa untuk anak dia yang memang degil dan menyusahkan dorang ni..
ohh baru teringat, beberapa hari sebelum ni memang aku banyak menyusahkan diorang expecially abah..hermmm~~
SORRY sangat abah, saya janji tak buat lagi macam tu..i love u so much..
love untuk emak jugak sebab hari-hari tak lupa doa untuk anak dia ni..
balik nih saya janji nak cium mak and abah puas-puas okay!


next, terima kasih untuk En kekasih yang banyak sangat bagi support..
walaupun beberapa hari ni jugak, saya banyak susahkan dan sakitkan hati awak kan..
gila ke, kalau orang lain memang dah tak tahan dah dengan perangai saya ni..
tak sangka gila awak boleh tahan dengan saya selama macam ni kan!
sayang nyeeee kat awak! bak kata abah, "kalau kamu sayang nurul, sabarlah 3 tahun tak lama, kalau 6 bulan dulu kamu cakap macam tu mungkin pakcik boleh pertimbangkan.."
acecehhhh ni gosip antara bakal mentua dengan menantu kah?


okay lastly aku nak berkongsi berita gembira ni dengan semua readers yang sudi baca belog kesayangan aku ni kan..
korang mesti ada doa untuk aku jugak kan? thanx sangat eh..
lepas ni tolong doa lagi tau..aku tau korang semua baik hati...hehehehe


goodnight semua....:)




2 comments:

Fitrihadi.com said...

tahniah cik huda. u deserve it :)

nrlhdallddn said...

fit, syukur alhamdulillah...